Open menu
bip na www UONET+ zaloguj sie UONET+ dostep do edziennika UONET+ obejrzyj filmy Erasmus GI DeutschPlus GI mini SAVE 20200715 121541 projekt mini tablica 600 x 400 mm kafelek office 365 Rekrutacja 2023 2024

ZOBACZ FILMY PROMUJĄCE NASZĄ SZKOŁĘ

FILM PROMOCYJNY

TECHNIK PROGRAMISTA

TECHNIK OCHRONY ŚRODOWISKA

KIERUNKI MECHANICZNE

KIERUNKI ŻYWIENIOWE
djembed djembed djembed djembed

 DSC093230 października 2024 roku w Zespole Szkół nr 5 w Stargardzie miało miejsce uroczyste otwarcie nowej pracowni przetwarzania i utrwalania żywności. Inicjatywa, zrealizowana we współpracy z Rotary Club Stargard, jest częścią projektu „Rotary Club i ZS5 stawiają na trwałość smaku”.

Głównym celem projektu jest edukacja młodzieży i dorosłych w zakresie bezpiecznego przetwarzania żywności przy użyciu dostępnych narzędzi, a także promowanie zdrowych nawyków żywieniowych i ograniczenie spożycia żywności wysoko przetworzonej.

Szczególne podziękowania składamy panu Piotrowi Wawrzyszko, który odegrał kluczową rolę w realizacji tego przedsięwzięcia. Dzięki jego zaangażowaniu uczniowie zyskali dostęp do nowoczesnej pracowni, która umożliwi im rozwijanie praktycznych umiejętności niezbędnych w przyszłym zawodzie.

Dziękujemy Rotary Club Stargard za wsparcie – dzięki Wam Zespół Szkół nr 5 nieustannie się rozwija, podnosząc jakość edukacji zawodowej.