Open menu
bip na www UONET+ zaloguj sie UONET+ dostep do edziennika UONET+ obejrzyj filmy Erasmus GI DeutschPlus GI mini SAVE 20200715 121541 projekt mini tablica 600 x 400 mm kafelek office 365 Rekrutacja 2023 2024

ZOBACZ FILMY PROMUJĄCE NASZĄ SZKOŁĘ

FILM PROMOCYJNY

TECHNIK PROGRAMISTA

TECHNIK OCHRONY ŚRODOWISKA

KIERUNKI MECHANICZNE

KIERUNKI ŻYWIENIOWE
djembed djembed djembed djembed

zdj4Wśród nas są tacy, którzy z pasją podchodzą do nauki zawodu, a swoje hobby starają się przekłuć w sukces i przyciągnąć szczęście.

Poznajcie naszego wychowanka - Kamila Bilskiego, ucznia klasy IV Technikum żywienia i usług gastronomicznych. Kamil jest pasjonatem kulinariów, gotuje z pasją i ogromnym zapałem. Dlatego wziął udział w tegorocznej edycji konkursu „Les Chefs en Or.”, przygotowując potrawę na bazie dziczyzny „polędwiczki z jelenia”.
Przyznajcie, że potrawa prezentuje się jak małe dzieło sztuki.
Kamil zakwalifikował się właśnie do drugiego etapu konkursu i w Instytucie Kulinarnym Transgourmet powalczy o podium z pozostałymi 8 najlepszymi uczestnikami z Polski. Kamil gratulujemy i trzymamy za Ciebie kciuki.
Na zdjęciach została zaprezentowana potrawa wykonana przez ucznia klasy IV Tż.

Nauczyciel prowadzący Dorota Kujawska

{gallery}2021/uczniowie-zs-nr-5-w-stargardzie-osiagaja-sukcesy{/gallery}